Een goede akoestiek in huis begint bij Marco Marknesse Woonadviseurs

Geef stilte aandacht

Heb je last van galm in huis of dringt geluid van de tv door in elke kamer? Dat is behoorlijk storend! Met de juiste interieurkeuzes verbeter je de akoestiek in huis en breng je rust terug in jouw woning. Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over...
Lees meer

Slimme oplossingen in onze winkel:

(ver)bouwen?

Zo kom je van die galm af!

De stelregel voor een goede akoestiek in huis: zachtheid. Gestuukte wanden, gladde kasten en tafels, leren meubels; het zijn allemaal ‘harde’ elementen die geluid weerkaatsen. Zachte producten zoals zoals raam- en wandbekleding, een karpet, wanddecoratie en stoffen meubels absorberen het geluid veel beter. Zo kom je af van die bekende galm in huis. 

 

Na de bouw van je droomhuis met ruime woonkamer en hoge raampartijen, gave vide of glazen pui wil je er niet achterkomen dat het geluid wordt weerkaatst. Ga je (ver)bouwen dan kunnen we al in een vroeg stadium meedenken over goede geluidsabsorptie. Zo maak je direct de juiste keuzes, zonder concessies te hoeven doen in stijl. 

 

In ons nieuwe inspiratiemagazine besteden we aandacht aan akoestiek in huis, maar ook aan een gezond binnenklimaat energie besparen. Lees onze tips en kijk binnen bij mooie interieurprojecten! Bekijk hieronder het magazine:

Acties die de toon zetten:

4e Luxaflex® rolgordijn kado

In de collectie van Luxaflex® vind je een uitgebreide keuze rolgordijnen, van verduisterende rolgordijnen tot transparante rolgordijnen. Bovendien neemt textiel geluiden goed op en is daarmee goed voor de akoestiek in huis. Kom langs en profiteer van de actie!

10% korting op Desso maatwerk vloerkleden

Ontdek het geluiddempende effect van een Desso vloerkleed! Fijn voor je voeten én je oren. Kom langs en profiteer direct van 10% korting op Desso maatwerk vloerkleden!

4e NL Label Duette of Plissé kado

Creëer met Duette® of Plissé shades een oase van rust in je huis. Deze revolutionaire raamdecoratie is ontworpen om geluid te dempen en jouw woongenot te verhogen. Kom langs in onze winkel en profiteer direct van de 4e NL Label Duette of Plissé cadeau!

20% korting op Luxaflex® horren

Ontdek nu het gemak van horren, de ideale oplossing tegen insecten. Ook tijdens de lange nazomer! Met een ruime keuze aan gaassoorten en kleuren is er voor ieder wat wils. Kom langs en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Akoestiek verbeteren doe je zo:

Behang absorbeert geluid

Behang absorbeert geluid

Heb je last van galm in huis? Wandbekleding is de oplossing! Hoe dikker het behang en hoe meer reliëf, hoe beter het geluid wordt geabsorbeerd. Ben je dus van plan om je muren ene kleurtje te geven, doe dit dan met behulp van behang. Sfeervoller én beter voor de akoestiek dan geverfde wanden.

Tip: plaats twee zachte materialen, zoals behang en gordijnen, tegenover elkaar zodat het geluid niet terugkaatst. 

Tapijt is comfortabel voor je oren

Tapijt is comfortabel voor je oren

Wist je dat zachte materialen zoals een vloerkleed geluid absorberen? De stilstaande lucht tussen het vloerkleed zorgt voor een goede isolatie en geluiddemping. Een goede toevoeging dus voor een rustige en comfortabele ambiance waar je comfortabel kan genieten van je favoriete muziek of gezellig samenzijn. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over in onze winkel!

Verbeter de akoestiek met gordijnen

Verbeter de akoestiek met gordijnen

Verbeter jouw geluids- en comfortervaring in huis met akoestische gordijnen! Juist in combinatie met een harde vloer, zoals hout of tegels is geluiddempende raamdecoratie een absolute must. Niets is vervelender dan hinderlijke galm die onrust creëert in je huis, toch? Met akoestische gordijnen los je dit probleem effectief op en creëer je een serene en aangename woonomgeving. Ervaar het verschil zelf!

Geluiddempende Duettes®

Geluiddempende Duettes®

Creëer met Duette® shades een oase van rust in je huis, zelfs langs een drukke weg. Deze revolutionaire raamdecoratie is vanwege de unieke honingraatstructuur ontworpen om geluid te dempen en jouw woongenot te verhogen. Duettes® zorgen ook nog eens voor goede filtering van daglicht, het reguleert de kamertemperatuur én verlaagt het energieverbruik. Alle reden dus om in onze winkel te informeren naar deze raambekleding.

Ontdek onze akoestische oplossingen en maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs:

Na het invullen van het formulieren nemen wij telefonisch contact op voor het maken van een afspraak.

 

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid