Spatscherm.

De vraag naar spatschermen is de laatste tijd enorm gestegen. Niet zo vreemd, want sinds de uitbraak van het Coronavirus doet iedereen er alles aan om verdere besmettingen te voorkomen. Dus ook op kantoor en in de winkel. Om werkend Nederland hier een handje bij te helpen, hebben wij bij Marco Marknesse Woonadviseurs . een speciaal kuchscherm ontwikkeld. Deze is niet alleen aantrekkelijk geprijsd (€ 59,- excl. btw), maar kan ook nog eens op maat worden geleverd. Dat is wel zo makkelijk.

Hoe werkt een spatscherm

Een spatscherm wordt in de volksmond ook wel een kuchscherm genoemd. Niet zo vreemd, want dit grote vlak van plexiglas of pvc beschermt je tegen de minuscule waterdruppels die andere mensen via de mond verspreiden. Hierbij gaat het echter niet alleen om hoesten. Ook bij niezen, praten en zelfs ademen worden er microscopisch druppels de lucht in geslingerd. Een kuchscherm vangt deze op, doordat het een barrière vormt tussen de verspreider en de ontvanger.

Een spatscherm van Marco Marknesse Woonadviseurs

Om het beste uit jezelf te halen, moet jij je thuis voelen in jouw directe omgeving. Niet alleen thuis, maar ook op kantoor. Marco Marknesse Woonadviseurs draagt daar graag aan bij. Dit doen wij niet alleen door mooie interieurartikelen aan te bieden, maar ook door in te zetten op jouw veiligheid. Dit laatste doen wij door kuchschermen te verkopen, welke wij voor jou op maat kunnen maken. Voor € 59,- exclusief btw heb je er al een in huis.
 

Met het kopen van het spatscherm van Marco Marknesse Woonadviseurs geniet je van de volgende voordelen:

 

 

Voordelen van dit corona-scherm

 

- Bescherming voor jou en je omgeving

- Herbruikbaar en gemakkelijk op te rollen

- Ruimtebesparend

- Makkelijk schoon te houden (met alcohol)

- Eenvoudig te bevestigen

- Aantrekkelijk geprijsd € 59,- excl. btw

- Verzendkosten slechts € 13,50

- Maatwerk op aanvraag mogelijk

 

 

Meer weten? Blader door onze kennisbank of neem contact op met een van onze interieuradviseurs.

Direct een spatscherm kopen?

Bacteriën. Virussen. Andere ziekteverwekkers. Een simpele hoest kan ervoor zorgen dat je besmet bent geraakt. Om dit soort gezondheidsrisico’s zoveel mogelijk uit de weg te gaan, is het kopen van een spatscherm aan te raden. Voor een flexibel model kun je terecht bij Marco Marknesse Woonadviseurs. Bestel ons product direct online of bezoek onze fysieke winkel. Deze vind je aan Oosteinde 14 in Marknesse. Voor vragen kun je contact opnemen met 0527-201248. Waar ga jij jouw spatscherm plaatsen?

 

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag een corona-scherm bestellen.
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)