Kuchscherm

Sinds de uitbraak van het coronavirus is het kuchscherm niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Je vindt ze in de supermarkt, op het kantoor en in bijna elk openbaar gebouw. Het doel van deze schermen is duidelijk: de kans op besmettingen verkleinen. Wil jij straks aan alle regels van het RIVM voldoen? Bestel jouw kuchscherm dan vandaag nog bij Marco Marknesse Woonadviseurs . Voor €59,- excl. btw heb je er al een in huis.

Het nut van een kuchscherm

De wereld is sinds december 2019 enorm veranderd. Het merendeel van Nederland werkt thuis. Wie wel op kantoor moet verschijnen krijgt te maken met verschillende maatregelen, waaronder de anderhalve-meterregel. Het is echter niet altijd mogelijk om deze gewenste afstand te bewaren. In zo’n geval kan er een coronascherm - ook wel: kuchscherm - worden geplaatst. Dit biedt bescherming in situaties, waarin collega’s of klanten zich binnen de aangeraden anderhalve meter bevinden.

De werking

Kuchschermen bestaan natuurlijk al langer dan het coronavirus. Ze worden vaak gebruikt om de verspreiding van besmettelijke ziekten tegen te gaan. De werking van zo’n scherm is redelijk simpel. Het materiaal - vaak: plexiglas of pvc - vormt een fysieke barrière tussen twee of meer personen. Hierbij vangt het de kleine waterdruppels op, die bij ademen, praten en ‘kuchen’ vrijkomen. Het risico op besmetting wordt zo een stuk kleiner.

Een coronascherm van Marco Marknesse

Bij Marco Marknesse Woonadviseurs begrijpen wij hoe belangrijk een goede inrichting kan zijn. Niet alleen bij jou thuis, maar ook op kantoor. Bij het inrichten van een gebouw speelt ook veiligheid een belangrijke rol. In tijden van corona is er daarom veel vraag naar ‘mooie’ spat- of kuchschermen. Deze hebben wij - bij Marco Marknesse - voor jou ontwikkeld. Ons scherm biedt de volgende voordelen:

 

 

Voordelen van dit corona-scherm

 

- Bescherming voor jou en je omgeving

- Herbruikbaar en gemakkelijk op te rollen

- Ruimtebesparend

- Makkelijk schoon te houden (met alcohol)

- Eenvoudig te bevestigen

- Aantrekkelijk geprijsd € 59,- excl. btw

- Verzendkosten slechts € 13,50

- Maatwerk op aanvraag mogelijk

 

 

Meer weten over onze producten en diensten? Blader door onze kennisbank of vraag het aan een van onze interieuradviseurs.

Meteen een kuchscherm kopen

Het wordt weer drukker op het Nederlandse wegennet. Steeds meer werknemers werken op kantoor. Als ondernemer moet je echter instaan voor de veiligheid van jouw personeel. Dit doe je door voorzorgsmaatregelen te treffen. Bij Marco Marknesse Woonadviseurs kun je bijvoorbeeld kuchschermen kopen. Dit kan heel makkelijk online, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom. Deze vind je aan Oosteinde 14 in Marknesse. Bij vragen kun je bellen naar 0527-201248. Wanneer hangt er een kuchscherm bij jou op kantoor?

 

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag een corona-scherm bestellen.
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)