blogs
18 juli, 2022

Trots op ons werk: de interieurvakman

Trots op ons werk: de interieurvakman


Wij zijn trots op onze vakmensen. Specialisten die van iedere woonvraag en interieurdroom een plaatje maken, exact naar wens. En dat is altijd maatwerk. Onze eigen interieurvakmannen zorgen dat de producten bij je thuis worden ingemeten, op maat gemaakt en vervolgens geïnstalleerd. Ben je benieuwd naar het vakwerk dat daarbij komt kijken? Eén van onze vakmannen vertelt je in deze blog meer over zijn werk.

“Als interieurvakman komen we dagelijks bij andere klanten over de vloer. En net als dat iedere woonvraag verschillend is, is ook ieder huis uniek. Alle ruimtes, omstandigheden zoals de staat van de vloeren, deuren en kozijnen enzovoorts zijn anders. Daarop moeten wij als team constant anticiperen. Je hebt als klant dus niet alleen te maken met een persoonlijke interieuradviseur. Het gehele team werkt met elkaar samen om jouw interieur geheel op maat op te leveren.

Het voordeel van werken met een vast team, is dat de lijnen kort zijn. Is er een extra wens, heeft de levertijd van een product vertraging opgelopen of lopen wij tegen een uitdaging aan, dan neemt de interieuradviseur direct contact met je op. Zo zijn we verrassingen vaak voor. Inmeten doen we daarom ook zelf, zodat we zeker zijn van de juiste afmetingen. 

_LDJ6593.jpg

Als interieurvakman zijn wij vaak de laatste schakel in het advies en verantwoordelijk voor de perfecte oplevering. Dat is soms best een uitdaging, maar ook heel mooi om er samen met het team volledig voor te gaan. We houden elkaar scherp en gaan voor de hoogste kwaliteit. Dat betekent vaak net een stapje extra, zoals advies over een mooie afwerking. Plinten, een deurmat of het meeverven van muren of kozijnen zijn juist erg belangrijk en geven vaak de finishing touch. 

_LDJ6629.jpg

Het perfecte plaatje

Het opleveren van het perfecte plaatje voor de klant is altijd ons streven. Als het nodig is, dan adviseren of betrekken we daarom externe specialisten bij het advies, om zo het gehele werk voor klanten uit handen te nemen. Denk aan producten buiten ons assortiment, een stukadoor of elektricien. Wij hebben immers een breed netwerk aan vakmensen. Jij als klant hebt er zo minder omkijken naar, een verbouwing is tenslotte al ingrijpend genoeg.”

_LDJ6575.jpg

“Wat het werk zo leuk maakt? Dat is te veel om op te noemen! Wij zijn altijd met onze handen bezig en werken met verschillende producten.”
 

Ook interieurvakman worden?

Als onze interieurvakman kom je niet alleen een vloer leggen of raamdecoratie installeren. Je werkt met de beste producten en de mooiste merken. Interieurvakmannen die werkzaam zijn bij een binnenhuisadviseur, hebben meestal een vakschoolopleiding genoten. Maar ook als dit niet het geval is, dan wordt deze vaak aangeboden om te volgen naast de praktijkervaring. Want leren door te doen, is nog altijd de beste opleiding in ons vak! Heb je interesse, dan komen we graag met je in contact. Vul hier je gegevens in.

Magazine_6-9.jpg

Meer over ons vakmanschap

Vakmanschap is een onderwerp waar we maar al te graag over vertellen. Want het is wat een binnenhuisadviseur écht onderscheidt. Je leest er meer over in ons nieuwe Style magazine. Over het (technische) werk dat bij een inrichting komt kijken en de keuzes van onze stylisten. Heb je vragen of ben je benieuwd naar onze collecties? Maak een afspraak of kom langs in de winkel. Je bent van harte welkom!