Ga voor kleur:ons nieuwe Restylemagazine is er!

Het nieuwe Restyle Magazine ligt nú bij ons in de winkel. Speciaal voor jou maakten wij een magazine met meer dan zestig pagina’s vol wooninspiratie, stylingtips en informatie over onze producten. Nieuwsgierig wat je kunt verwachten? We lichten graag een tipje van de sluier op in dit blog!

Kleur, kleur en nog eens kleur!

Dit jaar staat het Restyle Magazine staat in het teken van kleur, kleur en nog eens kleur. We geven je inspiratie op het gebied van de laatste kleurtrends en vertellen je hoe je ze kunt toepassen in jouw eigen interieur. Of je nu kiest voor een opvallende en pittige kleur geel, de altijd-goed-kleur groen, rustgevend blauw of trendkleur terra roza. Wil je liever iets neutraals? Ook dan inspireren we je graag

Binnenkijken

We zijn trots op ons werk en dat willen we je graag laten zien. In het nieuwste Restyle Magazine kun je daarom ongegeneerd binnenkijken bij bewoners waar we aan de slag gingen om met onze producten een mooi thuis te creëren. Steeds weer in een andere stijl – van landelijk tot modern en van industrieel tot stoer, maar altijd met onze vakkundigheid en kwalitatieve producten. We vertellen je uiteraard ook graag welke producten we hebben gebruikt en hoe je thuis dezelfde stijl kunt creëren.

Zo wordt tapijt gemaakt

Voor een mooi artikel in het magazine namen we een kijkje in de tapijtfabriek van een van onze leveranciers, Van Besouw. In de fabriek in Blokzijl zagen we dat dit ambachtelijk handwerk is. Benieuwd? We nemen je mee!

Haal nu GRATIS jouw magazine op in de winkel

Het Restyle Magazine is gratis voor klanten van Marco Marknesse Woonadviseurs. Kom langs in de winkel om het magazine op te halen! En als je er dan toch bent…

Of je nu verhuisplannen hebt, pas verhuisd bent en je nog niet helemaal thuis voelt op je nieuwe plek of gewoon toe bent aan iets nieuws, in onze winkel ben je aan het juiste adres. Wij geven graag antwoord op jouw woonvragen, denken met je mee in de keuze voor de mooiste vloer en de juiste oplossing voor jouw ramen. Wat je woonstijl ook is, er is altijd een passend product in onze collectie. Kom langs in de winkel of maak een afspraak voor gratis advies.

ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.