Een natuurlijkelook methouten jaloezieën

Slogan logo Dat is een goed idee!

Ga voor een natuurlijke look met houten jaloezieën in huis. Met houten jaloezieën geef je het interieur een natuurlijke sfeer. Onze houten jaloezieën zijn niet alleen mooi in een puur en natuurlijk interieur met veel natuurlijke materialen, maar staan ook geweldig in een stoer en industrieel interieur vanwege het contrast met harde, stoere materialen.

Wat zijn houten jaloezieën?

Houten jaloezieën bestaan uit horizontale houten latjes. De breedte van deze latjes kan verschillen. Afhankelijk van je smaak kies je de breedte die bij je interieur past. Met behulp van een koord stel je in hoeveel licht de kamer binnen valt. Met horizontale jaloezieën bepaal je heel gemakkelijk de mate van privacy en lichtinval. Daarnaast kun je de jaloezieën ook in zijn geheel omhoog trekken, waardoor je maximaal van het daglicht geniet. Naast het feit dat horizontale jaloezieën dienstdoen als zonwering geven ze een ruimte ook veel sfeer. Onze houten jaloezieën worden altijd op maat gemaakt en zijn hierdoor geschikt voor vrijwel elke raampartij. Door de keuze in verschillende houtsoorten, afwerkingen en breedtes kun je in je interieur de gewenste sfeer geven.


Verschillende houten jaloezieën

In onze collectie vind je verschillende houtsoorten en diverse afwerkingen van houten jaloezieën. Kies je voor een lamel met houtkleurige beits, kunststof lamellen met houtlook (geschikt voor in de badkamer of keuken) of juist voor een handgeverfde lamel met bijzonder kleurverloop uit de Luxaflex® art collectie? De keuze is aan jou! Kom de collectie gerust bekijken in onze winkel.


Zo combineer je houten jaloezieën in je interieur

De natuurlijke uitstraling van hout laat zich goed combineren met aardse kleuren en andere natuurlijke materialen. Ga bijvoorbeeld voor groen of terracotta als accentkleur voor je interieur en kies voor een natuurlijke Omdat hout is een natuurproduct is laat het zich goed combineren met allerlei verschillende kleuren. Vooral aardse tinten als groen, beige en terracotta combineren goed met houtkleuren. Maar kies ook gerust voor een donkere tint als grijs of zelfs zwart, hiermee creëer je een mooi contrast in je interieur.

Kies je ook een houten vloer? Verschillende houttinten kun je prima met elkaar combineren! Voeg naast de verschillende houtkleuren ook zachte stoffen als velours, katoen en linnen aan je interieur toe om je interieur in balans te houden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van houten jaloezieën in jouw interieur? Kom langs in de winkel om de verschillende jaloezieën te bekijken. Heb je specifieke vragen of wensen? Maak een afspraak dan reserveren we tijd voor je!