De kersttrendsvan 2017

Slogan logo Dat is een goed idee!

Steel deze kerst de show met je interieur! Wij delen de trends van 2017 met je zodat jij helemaal up to date bent. Kerst wordt dit jaar een stuk groener, witter en industriëler. Lees snel verder om te zien hoe jij deze trends bij jou thuis door kunt voeren.

Een industriële kerst

Is de industriële woonstijl helemaal jouw ding? Dan kan je deze stijl gewoon doorvoeren tijdens de Kerst. Belangrijk is om een balans te vinden tussen het koele dat een industriële woonstijl kan hebben, en het gebruik van zachte en warme kleuren. Als resultaat vind je een interieur dat zowel chique als stoer is.

Industriële kerstkleuren

De hoofdkleur is in deze stijl uiteraard niet het traditionele groen. Denk eerder aan linnengrijs, wolwit, chocoladebruin en champagnekleur. Om het helemaal af te maken, maak je zo veel mogelijk gebruik van handgemaakte producten en natuurlijke materialen als leer, hout, steen, marmer, zeep en staal. Kerstverlichting kan je bijvoorbeeld vervangen door ambachtelijk gemaakte kaarsen. Ook grote gloeilampen doen het goed in deze stijl.

Een Scandinavische kerst

De Scandinavische stijl doet het al erg goed op interieurvlak, nu doet het ook nog zijn intrede voor de Kerst. Allesbehalve traditioneel, maar meer met licht hout, grof brijwerk en parelmoer. Om het echt Kerst te maken, gebruik je wat kerstrood. Heb je al een lichte houten vloer? Leg er een warm vloerkleed op en je bent al een heel eind. Maak het geheel af met flink wat nepsneeuw op de ramen en planten.

Een botanische kerst

Groen zal dit jaar nog verder doorgevoerd worden in de Kerst. Niet alleen via de kerstboom, maar ook planten kunnen omgetoverd worden in echte kerststukjes. Ook op de muur kunnen we los gaan met deze kleur, die door Pantone dit jaar nog werd uitgeroepen als kleur van het jaar. Maak deze stijl helemaal af met witte en bruine stukken. Ben jij liefhebber van de woonstijl Landelijk & Lifestyle? Dan is deze kerststijl helemaal jouw ding.

Hulp nodig bij het doorvoeren van een persoonlijke stijl bij jou thuis? Wij staan voor je klaar met persoonlijk en vrijblijvend advies. Kom langs in onze woonwinkel, neem jouw zelfgemaakte moodboard mee en laat je verrassen!