Hou hooikoorts buitende deur metpol-werende horren

De zomer komt er nu écht aan. Fijn nieuws. Behalve als je net als een op de vijf Nederlanders last hebt van hooikoorts. We kunnen de pollen helaas niet voor je uit de lucht halen, maar we kunnen er wél voor zorgen dat de pollen in elk geval je huis niet binnen komen waardoor je minder last hebt van je hooikoorts.

Tegen insecten én allergieën

In de zomer is het fijn om je huis te kunnen ventileren, maar insecten hou je natuurlijk liever buiten. Door horren te plaatsen voor ramen en deuren hou je insecten en ander ongedierte létterlijk buiten de deur. Om ook allergieën de toegang tot je woning te ontzeggen ontwikkelde Luxaflex® horren voorzien van speciaal Poll-tex® gaas. Hierdoor worden de pollen als het ware uit de lucht gefilterd en vermindert de kans op hooikoortsverschijnselen aanzienlijk. De pollen-werende horren houden 90 procent van alle pollen buiten. Afhankelijk van jouw type kozijn, inbouwruimte, gebruikswensen en natuurlijk persoonlijke smaak is er voor ieder raam óf deur een passende Luxaflex® hor te vinden.Ook fijn: bij meerdere typen horren is extra sterk gaas verkrijgbaar. Dit is bestand tegen de scherpe nagels van huisdieren die het gewone gaas zouden kunnen beschadigen.

Stijlvolle bescherming

Horren zijn vooral heel praktisch, maar kunnen ook stijlvol zijn en doen zeker geen afbraak aan je interieur. De horren van Luxaflex® zijn verkrijgbaar in grijs en zwart gaas en je kunt kiezen uit vier verschillende profielkleuren, maar ook alle RAL kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Zo is er altijd een hor is die in jouw interieur past. Op basis van jouw wensen worden de horren op maat gemaakt.Ga je voor een rolhor op de slaapkamer zodat de muggen buiten blijven en jij uitgerust wakker wordt? Of kies je een plissé hordeur voor de openslaande deuren om ook daar de pollen buiten de deur te houden? Kom langs bij ons in de winkel om je te laten adviseren en inspireren, of maak een afspraak! Dan bespreken we wat voor jouw woonsituatie relevant is.