Maak kennis metons gratis basisinterieuradvies!

Een rijtjeshuis, villa, nieuwbouwhuis of woonboot. Je huis is iets van jou én jouw persoonlijke smaak bepaalt of jij je thuis voelt in je huis. Maar wat als je niet weet wat je smaak is? Welke vloer bij jouw woonwensen past en welke raamdecoratie voldoende privacy biedt? Dan helpt Jouw binnenhuisadviseur je graag. We bieden jou de keuze uit verschillende adviespakketten, zo weet je zeker dat je een advies op maat van ons kunt verwachten.

Gratis basis interieuradvies

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer, een oplossing voor het draai-kiepraam op de slaapkamer of toe bent aan een complete make-over van je woning. Jouw binnenhuisadviseur biedt je altijd een luisterend oor én komt met een verrassend advies. Ons basis interieuradvies is altijd gratis. We adviseren je graag over onze producten voor vloer en raam, komen bij jou thuis om de situatie te bekijken en geven je een stalenpresentatie.

Heb je meer advies nodig? Het basis interieuradvies kan desgewenst worden uitgebreid met een advies bij jou thuis, het maken van een (2D/3D)schets of moodboard. Aan jou de keuze! We adviseren je graag zodat jij met zekerheid de juiste keuze kunt maken voor jouw interieur.

Kom je bij ons in de winkel voor advies? Maak dan een afspraak, dan reserveren we voor jou de tijd om je goed te kunnen helpen. Handig om mee te nemen: een plattegrond of foto’s van de betreffende ruimte(s) en voorbeelden van stijlen die je mooi vindt.

Of je nu verhuisplannen hebt,
 pas verhuisd bent en je nog niet helemaal thuis voelt op je nieuwe plek of gewoon toe bent aan iets nieuws, in onze winkel ben je aan het juiste adres. Wij geven graag antwoord op jouw woonvragen, denken met je mee in de keuze voor de mooiste vloer en de juiste oplossing voor jouw ramen. Wat je woonstijl ook is, er is altijd
 een passend product in onze collectie. Kom langs in de winkel of maak een afspraak voor gratis advies.