Happy newhome: debabykamer

Slogan logo Dat is een goed idee!

Met de komst van een baby komt er van alles op je af. De inrichting van de babykamer is misschien het laatste óf een van de eerste dingen waar je aan denkt. Je wilt een warm en behaaglijk nest creëren voor jouw kleintje. Voor veel mensen gaat er een wereld open wat betreft (veilige) producten en meubels voor de babykamer. Een aantal punten waar je rekening mee kunt houden.

Veiligheid gaat boven alles, zeker in de babykamer. Een aantal punten waarmee je rekening kunt houden is de plek van de ledikant. Zet deze vanwege stikgevaar niet in de buurt van zonweringkoorden of snoeren van elektrische apparaten. Ook direct naast een stopcontact, de verwarming of verwarmingsbuizen is vanwege verbrandingsgevaar uit den boze. Zet het bedje tot slot niet tegen de muur van het raam vanwege de tocht en klimgrage peuters.

CO2 neutrale vloer

Marmoleum is slijtvast en daarom ideaal voor de babykamer. De duurzame vloer wordt gemaakt van natuurlijke materialen lijnolie, jute en houtmeel. Een fijn idee, zo’n gezonde vloer! Je kunt je helemaal uitleven met verschillende kleuren(combinaties).

Warm vloerkleed in de babykamer

Een warm vloerkleed is fijn voor in de babykamer wanneer je ’s nachts (geruisloos) naast het wiegje staat. Wil je graag een tapijt of vloerkleed maar ben je bang voor opdwarrelend stof? In onze collectie vind je de AirMaster for Home collectie van Desso dat fijnstof zelfs acht keer meer vasthoudt dan een harde vloer.

De beste lichtinval

Met Duette Shades® kun je de ideale lichtinval regelen. Fijn voor middagslaapjes of extra privacy. De binnenzonwering is verkrijgbaar in drie transparantieniveaus. De producten van Luxaflex® zijn bovendien ontworpen met het oog op veiligheid. Zo zijn de LiteRise® handbediening en het oprolbare SmartCord® extra veilige opties voor een kindvriendelijk huis.

Het mooiste behang

Trend van dit moment is puur natuur. Enerzijds zien we rustige kamertjes met veel rotan en hout in combinatie met zachte aardse tinten. Anderzijds halen we de natuur in huis in jungle- en dierenthema. Met een behang met dierenprint maak je bijvoorbeeld direct een statement. Eijffinger heeft een uitbundige collectie behang speciaal voor de allerkleinsten. Tip: vraag in onze winkel welk behang afneembaar is. Handig voor kleine handjes die alles aanraken.

In ons nieuwste Style magazine vind je naast tips voor een nieuw huis, meer tips over belangrijke nieuwe fasen in het leven. Zoals het inrichten van je eerste huis of je eigen werkplek. Bekijk het magazine via deze pagina of haal ‘m op in de winkel!