Sluiten

Lifestyle & Landelijk

Comfortabel klassiek en rustig

In deze woonstijl voert het landelijke karakter vaak de boventoon. Dit ziet u terug door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. De meubels zijn overwegend grof en robuust, want een gladde afwerking past niet in een landelijke stijl. Maak kennis met de woonstijl Lifestyle & Landelijk.

Comfortabel, leefbaar en gezellig

De unieke kwaliteiten van Lifestyle & Landelijk

In een Lifestyle & Landelijk interieur worden veel natuurlijke tinten en materialen gebruikt. Deze woonstijl is comfortabel, klassiek en rustig met rustieke meubels, landelijke kasten en behaaglijke plaids met een tapijt als sfeermaker.

 • Kleuren

  Het kleurenpalet van deze woonstijl bevat veel natuurlijke tinten zoals wit, beige, crème, bruin en grijs, maar ook veel zachte pasteltinten en zachte bloemdessins. Verschillende soorten hout geven kleur aan deze woonstijl.

 • Materialen

  In deze woonstijl wordt veel hout en steen gebruikt, maar ook mooie effen stoffen in natuurlijke tinten en materialen zoals wol, linnen en katoen. Denk aan rustieke meubels, landelijke kasten met deuren, bureautjes met ronde poten en brocante fauteuils. De meubels mogen grof en robuust zijn, want een gladde afwerking past niet in een landelijke stijl.

 • Sfeer

  Deze woonstijl is comfortabel, klassiek en rustig. Een landelijk interieur kan raakvlakken hebben met een meer brocante en romantische stijl. Dat ziet u onder meer terug in accessoires. Deze woonstijl kan eveneens worden omschreven als warm en behaaglijk. Denk aan de sfeer van een boerderij en een landelijke omgeving.

 • Accessoires

  Denkt u aan behaaglijke plaids, shutters en een tapijt als sfeermaker. Kussens met bloemdessins en windlichten met een natuurlijke uitstraling passen ook goed in de woonstijl Lifestyle & Landelijk. Oude krukken met een verhaal en houten of metalen kisten met gebruikssporen zien we ook veel in deze interieurs.

Onze adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bert-jan Bonthuis
Interieuradviseur en aftersales

Adres

Oosteinde 14
8316 BL Marknesse

Contact

0527-201248
 

Openingstijden

Maandag Gesloten*
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

* Tweede pinksterdag geopend van 12.00-17.00 uur

Elke vrijdag koopavond en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.