Coronascherm.

Het coronascherm is opeens mateloos populair. Talrijke organisaties kopen het product om besmettingen op de werkvloer te voorkomen. Dit preventiescherm verkleint namelijk de kans op de verspreiding van het virus. Kun jij wel een scherm tegen corona gebruiken? Bekijk dan het aanbod van Marco Marknesse Woonadviseurs . Ons product is niet alleen aantrekkelijk geprijsd (€ 59,- excl. btw), maar ook nog eens zeer flexibel.

Het nut van een preventiescherm

In maart 2020 greep het coronavirus razendsnel om zich heen. De ene na de andere burger
raakte besmet. Sindsdien geldt - vanuit het RIVM - het advies om zoveel mogelijk thuis te
werken. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Ook zal de overheid het advies een keer gaan
versoepelen. Dan moet de anderhalve-meter-samenleving ook op kantoor in werking worden
gesteld. Het gebruik van een coronascherm - beter bekend als: preventiescherm of
kuchscherm - maakt dit mogelijk.

Hoe werkt een scherm tegen corona?

De grote vraag is eigenlijk: wat doet zo’n coronascherm ? Dit grote vlak - dat vaak van plexiglas of pvc is gemaakt - vormt een barrière tussen personen. Het vangt aerosol - kleine druppels, die vrijkomen bij praten, hoesten en niezen - voor een groot deel op. Deze kunnen de gesprekspartner dan niet besmetten. De grootte van dit preventiescherm of kuchscherm speelt een belangrijke rol in de effectiviteit ervan. Een ding is zeker: het plaatsen van een scherm tegen corona verkleint de kans op besmetting.

Het coronascherm van Marco Marknesse Woonadviseurs

Een mooi interieur. Dat vinden wij bij Marco Marknesse Woonadviseurs belangrijk. Zowel in huis als op kantoor. Alleen zo kun jij het allerbeste uit jezelf halen. Jezelf inspireren. Naast een goede inrichting, vinden wij ook veiligheid belangrijk. Daarom verkopen wij producten die dit vergroten, waaronder het coronascherm . Dit wordt in de volksmond ook wel een kuchscherm of spatscherm genoemd.

Ons coronascherm biedt de oplossing voor besmettingsrisico’s op kantoor. Voor € 59,- exclusief btw ervaar je de voordelen van dit product:

 

 

Voordelen van dit corona-scherm

 

- Bescherming voor jou en je omgeving

- Herbruikbaar en gemakkelijk op te rollen

- Ruimtebesparend

- Makkelijk schoon te houden (met alcohol)

- Eenvoudig te bevestigen

- Aantrekkelijk geprijsd € 59,- excl. btw

- Verzendkosten slechts € 13,50

- Maatwerk op aanvraag mogelijk

 

 

 

Weten hoe je het herinrichten van jouw kantoorruimte het beste kunt aanpakken? Of wil je meer weten over het plaatsen van ons scherm tegen corona ? Bekijk onze kennisbank of vraag onze interieuradviseurs om advies.

Direct een coronascherm bestellen?

Opeens was het er: Covid-19 - ook wel: Corona. De hele samenleving ging in sociale lock down. De nieuwe norm: 1,5 meter afstand. Toch is dit niet altijd mogelijk. Om besmettingen te voorkomen zijn er speciale coronaschermen ontwikkeld. Marco Marknesse heeft ze voor je op voorraad. Kun jij wel zo’n scherm tegen corona gebruiken? Plaats dan vandaag nog een bestelling. Je bent ook welkom in onze showroom aan Oosteinde 14 in Marknesse. Bellen kan ook: 0527-201248. Hangt er straks een coronascherm bij jou op kantoor?

 

 

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag een corona-scherm bestellen.
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)