Verticale jaloezieën als stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen.


Verticale jaloezieën, ofwel lamellen, zijn de perfecte oplossing voor grote raampartijen of schuifpuien. Met verticale jaloezieën kun je licht en privacy perfect regelen, zo vormt deze raamdecoratie een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen. In onze collectie vind je verticale lamellen van verschillende materialen, transparanties en lamelbreedten. Kies je voor stof, pvc of aluminium. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en zorgt voor een andere uitstraling. Alle verticale jaloezieën worden voor jouw ramen op maat gemaakt. In onze collectie vind je verticale jaloezieën van onze leverancier Luxaflex®, swings van Jasno en lamellen van ons eigen private label, NL Label. Kom naar Marco Marknesse Woonadviseurs, jouw binnenhuisadviseur in de regio Marknesse, Emmeloord en Urk, om je te laten adviseren over de geschikte raamdecoratie voor jouw woning.

Voordelen en nadelen van verticale jaloezieën.

 • +

  geschikt voor een draai-kiepraam met het juiste systeem

 • +

  met verticale jaloezieën kun je licht en privacy perfect regelen, hoe groot je raampartij ook is

 • +

  je kunt kiezen uit verschillende materialen, transparanties en lamelbreedten

 • +

  verticale jaloezieën zijn ook geschikt als scheidingswand in een grote ruimte

 • +

  verticale jaloezieën zijn eenvoudig te bedienen met een koord of gemotoriseerde bediening

 • +

  verticale jaloezieën bieden zowel privacy als vrij uitzicht

 • -

  verticale jaloezieën blijven een deel van het raam bedekken, ook wanneer ze open zijn

ons verrassend inspiratiemagazine md-lg

ons verrassend inspiratiemagazine

Marco Marknesse Woonadviseurs is de erkende interieurspecialist in verticale jaloezieën in de regio Marknesse, Emmeloord en Urk. Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe raamdecoratie!
Marco Marknesse Woonadviseurs is de erkende interieurspecialist in verticale jaloezieën in de regio Marknesse, Emmeloord en Urk.
Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe vloer of raamdecoratie.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil het beste productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend productadvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

onze merken.