Trapbekleding maakt van je trap een echte blikvanger.


Met trapbekleding werk je elke trap af naar jouw persoonlijke smaak. Zo wordt de trap een echte blikvanger, die past bij je interieur. De mogelijkheden voor trapbekleding zijn eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor hout, vinyl of tapijt. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. In onze collectie vind je trapbekleding van onze leveranciers Jabo, Desso, Bonaparte, Parade en Van Besouw. Kom naar Marco Marknesse Woonadviseurs, jouw binnenhuisadviseur in de regio Marknesse, Emmeloord en Urk, om je te laten adviseren over de meest geschikte trapbekleding voor jouw woning.

Voordelen en nadelen van trapbekleding.

 • +

  met de juiste afwerking wordt de trap een echte blikvanger

 • +

  de mogelijkheden zijn eindeloos

 • +

  traplopers of trapbekleding zorgen voor een goede geluidsdemping

 • +

  elke variant trapbekleding of traploper heeft zijn eigen kwaliteiten en voordelen

 • +

  de meest gekozen optie is laminaat en is niet duur in aanschaf

 • -

  niet elke trap is geschikt voor trapbekleding

 • -

  slijtage op tapijt trapbekleding is niet te voorkomen

ons verrassend inspiratiemagazine md-lg

ons verrassend inspiratiemagazine

De beste collectie trapbekleding en traplopers in de regio Marknesse, Emmeloord en Urk vind je bij Marco Marknesse Woonadviseurs.

Graag adviseren de gediplomeerde trapbekleding en traplopers specialisten van Marco Marknesse Woonadviseurs jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze woonwinkel of maak een afspraak voor een goed advies.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend productadvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.

onze merken.