Marco Marknesse Woonadviseurs is dé meubel specialist voor de regio Marknesse, Emmeloord en Urk.


Gratis advies over gordijnen bij u thuis

Marco Marknesse Woonadviseurs mag zich de Mooiste Woonwinkel noemen en maakt ook deel uit van de échte Binnenhuisadviseurs, Nederlands grootste groep van specialisten in vloer, wand en raam die uitblinken door hun advies en service. Voor u betekent dat elk interieur en elke woonstijl vorm kan krijgen in Marknesse waarbij u de keus hebt uit een complete collectie meubelen en vloer-, wand- en raambekleding van de betere merken met een aantrekkelijk prijskaartje, ook ons eigen NL Label voor vloer, wand en raam.

Ons meubelprogramma bestaat uit woonkamermeubelen, eetkamermeubelen, slaapkamermeubelen en opbergmeubelen voor alle woonstijlen. In onze comfortstudio kunt u zich een relaxfauteuil op maat laten aanmeten en in onze boxspringstudio een bed op maat. En ook voor kasten op maat bent u bij ons aan het goede adres.

Loop gewoon eens binnen in onze woonwinkel of plan een afspraak!

Gratis advies over gordijnen bij u thuis

Woonkamermeubelen

Eetkamermeubelen

Relaxfauteuils

Slaapkamermeubelen

De Mooiste Meubelen kijken en kiezen? Plan meteen een afspraak met Marco Marknesse Woonadviseurs

Natuurlijk kunnen wij u ook meubelen direct af fabriek met hoge korting aanbieden, maar dat doen wij bewust niet. Wij willen ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden of kwaliteit en kiezen daarom voor de betere merken en leveranciers. Daarvoor betaalt u soms iets meer, maar uiteindelijk minder omdat u langer plezier zult hebben van uw aankoop.

Ontdek alle mogelijkheden van onze meubelen, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.