ons verrassend inspiratiemagazine md-lg

ons verrassend inspiratiemagazine

Alle actuele aanbiedingen bij Marco Marknesse Woonadviseurs.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Hieronder vind je alle lopende acties op een rij. Wil je meer weten over een bepaalde actie? Lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

filter op

Het raammagazine van Jouw Binnenhuisadviseur

Van vouwgordijnen tot jaloezieën en van horren tot plisségordijnen. Laat je inspireren op het gebied van raamdecoratie en ontdek alle mogelijkheden, tips en trends als het om ramen gaat. Haal het magazine op in onze winkel of vraag een exemplaar aan.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-05-2019

Artelux, Eijffinger of Kobe gordijnen 5e meter kado!

Met gordijnen maak je je huis helemaal af. Ze geven je huis sfeer en zorgen ze voor privacy en goede isolatie van je huis of kamer. We geven de hele maand mei elke 5e meter gordijnstof van onze drie topmerken kado. Zo kun je altijd kiezen wat het beste past bij jouw smaak!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-05-2019

4e NL Label Duette® of Plissé kado

Kom in mei naar de winkel voor deze aanbieding van ons eigen NL Label en ontvang het 4e product kado! Kies uit de ruime collecties Plissé Shades en Duette Shades en ontvang elk 4e product kado.

bekijk de actie